یکشنبه ۲۲ تیر ۰۴ ۱۶:۰۲ ۱ بازديد
برای تنظیم خورشت فسنجان با گردوی نو، آغاز گردوها را آسیاب نمائید تا تماما پودر شوند. بعد از آن پیاز را تفت داده و گردوهای آسیاب گردیده را به آن اضافه نمایید و تفت دهید. رب انار، قیمت گردو تازه چاشنی جات (نمک، فلفل، زردچوبه) و گوشت (مرغ یا این که قلقلی) را اضافه کرده و با آب بپزید. در اواخر پخت، زعفران و شکر (در شکل میل) را اضافه فرمایید و اذن دهید خورشت جا بیفتد.
فرایند تهیه و تنظیم خورشت فسنجان با گردوی جدید:
1. فراهمسازی گردو:
گردوها را به طور پودر گردیده آسیاب فرمائید. اعتنا نمائید خرید گردو امسالی که گردوها بیشتراز حد ریز نشوند تا روغن نیندازند.
2. فراهمسازی پیاز و تفت دادن:
پیاز را کوچک یا این که رنده نمایید و در روغن تفت دهید تا مدل گردد.
زردچوبه و فلفل را اضافه نمایید.
3. تفت دادن گردو:
گردوهای آسیاب گردیده را به پیاز داغ اضافه فرمائید و مقداری تفت دهید. مراقب باشید که گردوها نسوزند.
4. افزودن رب انار و چاشنی:
رب انار را به گردوها اضافه فرمایید و تفت دهید. رب انار ترش، شیرین یا این که ملس با اعتنا به ذائقه تعیین میگردد.
نمک، فلفل، و زردچوبه را اضافه فرمائید.
5. افزودن گوشت:
گوشت مرغ یا این که قلقلی را به خورشت اضافه نمایید.
6. افزودن آب و پختن:
آب سرد را به قابلمه اضافه فرمایید تا مواد بپزند.
حرارت را نادر نمایید و اذن دهید خورشت با شعله ملایم بپزد.
7. افزودن زعفران و شکر:
در نصفههای پخت، زعفران دمکرده و شکر (در شکل رغبت) را اضافه فرمایید.
8. جا افتادن خورشت:
اذن دهید خورشت به آرامی بپزد و جا بیفتد. هرچه فرصت پخت زمانبرخیس باشد، خورشت خوشمزهخیس گردد.
نکات:
برای خوشمزهخیس شدن خورشت، می توانید از رب انار خانگی استعمال فرمائید.
عالی میباشد گردو را در یکسری مرحله آسیاب نمائید تا روغن نیندازد.
برای دوری از تلخ شدن گردو، آن را زیاد تفت ندهید.
در شکل میل، می توانید از یه خرده آبلیمو یا این که غوره برای ترش کردن خورشت استعمال فرمائید.
درصورتی که از مرغ استعمال میکنید، عالی میباشد پیش از افزودن به خورشت، آن را سرخ فرمایید.
برای مزه عالی، از گوشت قلقلی به مکان مرغ استعمال نمائید.
خورشت فسنجان می بایست با حرارت ملایم و به بازه زمانی وقت گیر پخته گردد تا جا بیفتد.
خورشت فسنجان را می توانید با برنج سرو فرمائید.
1. فراهمسازی گردو:
گردوها را به طور پودر گردیده آسیاب فرمائید. اعتنا نمائید خرید گردو امسالی که گردوها بیشتراز حد ریز نشوند تا روغن نیندازند.
2. فراهمسازی پیاز و تفت دادن:
پیاز را کوچک یا این که رنده نمایید و در روغن تفت دهید تا مدل گردد.
زردچوبه و فلفل را اضافه نمایید.
3. تفت دادن گردو:
گردوهای آسیاب گردیده را به پیاز داغ اضافه فرمائید و مقداری تفت دهید. مراقب باشید که گردوها نسوزند.
4. افزودن رب انار و چاشنی:
رب انار را به گردوها اضافه فرمایید و تفت دهید. رب انار ترش، شیرین یا این که ملس با اعتنا به ذائقه تعیین میگردد.
نمک، فلفل، و زردچوبه را اضافه فرمائید.
5. افزودن گوشت:
گوشت مرغ یا این که قلقلی را به خورشت اضافه نمایید.
6. افزودن آب و پختن:
آب سرد را به قابلمه اضافه فرمایید تا مواد بپزند.
حرارت را نادر نمایید و اذن دهید خورشت با شعله ملایم بپزد.
7. افزودن زعفران و شکر:
در نصفههای پخت، زعفران دمکرده و شکر (در شکل رغبت) را اضافه فرمایید.
8. جا افتادن خورشت:
اذن دهید خورشت به آرامی بپزد و جا بیفتد. هرچه فرصت پخت زمانبرخیس باشد، خورشت خوشمزهخیس گردد.
نکات:
برای خوشمزهخیس شدن خورشت، می توانید از رب انار خانگی استعمال فرمائید.
عالی میباشد گردو را در یکسری مرحله آسیاب نمائید تا روغن نیندازد.
برای دوری از تلخ شدن گردو، آن را زیاد تفت ندهید.
در شکل میل، می توانید از یه خرده آبلیمو یا این که غوره برای ترش کردن خورشت استعمال فرمائید.
درصورتی که از مرغ استعمال میکنید، عالی میباشد پیش از افزودن به خورشت، آن را سرخ فرمایید.
برای مزه عالی، از گوشت قلقلی به مکان مرغ استعمال نمائید.
خورشت فسنجان می بایست با حرارت ملایم و به بازه زمانی وقت گیر پخته گردد تا جا بیفتد.
خورشت فسنجان را می توانید با برنج سرو فرمائید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر