سه شنبه ۳۱ تیر ۰۴ ۱۶:۲۹ ۳ بازديد
در خرید گردو، اعتنا به یکسری برهان کلیدی می تواند به شما در تعیین گردوی کیفیت خوب و نو یاری دهد. خرید گردو امسالی این عامل ها مشتمل بر تحقیق پوست، مغز، مزه، رایحه و تاریخ ساخت و ساز گردو میباشند.
عامل ها اصلی در خرید گردو:
پوست گردو:
ظواهر: پوست گردو بایستی تندرست، فارغ از شکاف خوردگی و آسیبهای عمیق باشد.
تازگی: گردوهای جدید معمولاً پوست پرنورتری داراهستند.
یکپارچگی: گردوهایی با پوست یکپارچه و فارغ از لکه، علامت از چگونگی عالی داراهستند.
مغز گردو:
رنگ: مغز گردوی نو معمولاً رنگ پرنور و یکنواختی دارااست.
مزه: گردوی جدید مزه گس و مطبوعی دارااست و نباید تلخ یا این که باقیمانده باشد.
چربی: گردوهای چرب معمولاً چگونگی بالاتری دارا هستند.
تندرست: مغز گردو بایستی بی نقص و سوای شکستگی باشد و نباید اثری از کپک یا این که بوی نامطبوع داشته باشد.
تاریخ ایجاد:
اعتقاد از تازگی گردو با نظارت تاریخ ساختوساز یا این که بستهبندی میتواند به شما در تعیین گردوی نو یاری دهد.
رایحه و رایحه:
گردوی جدید بوی مطبوع و طبیعی داراست و نباید بوی کهنگی یا این که کپک بدهد.
منبع خرید:
خرید از مغازههای دارای اعتبار میتواند باور بیشتری از چگونگی جنس به شما بدهد.
بها:
ارزش گردو قادر است بسته به چگونگی، تازگی و نوع گردو متعدد باشد. مقایسه بهاها و گزینش گردویی با درصد مغزدهی بالا می تواند به صرفهجویی در هزینهها یاری دهد.
نکات تکمیلی:
آزمایش مزه:
پیش از خرید مقدار یه خرده از گردوها را بچشید تا از مزه و چگونگی آنان مطمئن گردید.
آزمایش چربی:
با له کردن گردو در میان دو انگشت می توانید معیار چربی آن را آزمایش فرمایید.
گردو با پوست یا این که فارغ از پوست:
چنانچه گردو را با پوست می خرید، به تندرست بودن پوست آن اعتنا فرمائید و در شرایطی که مغز گردو می خرید، به یکپارچه بودن و رنگ آن اعتنا نمایید.
حفظ:
گردو با پوست را در مکان کم آب و خنک و مغز گردو را در فریزر یا این که یخچال فریزر محافظت فرمائید
پوست گردو:
ظواهر: پوست گردو بایستی تندرست، فارغ از شکاف خوردگی و آسیبهای عمیق باشد.
تازگی: گردوهای جدید معمولاً پوست پرنورتری داراهستند.
یکپارچگی: گردوهایی با پوست یکپارچه و فارغ از لکه، علامت از چگونگی عالی داراهستند.
مغز گردو:
رنگ: مغز گردوی نو معمولاً رنگ پرنور و یکنواختی دارااست.
مزه: گردوی جدید مزه گس و مطبوعی دارااست و نباید تلخ یا این که باقیمانده باشد.
چربی: گردوهای چرب معمولاً چگونگی بالاتری دارا هستند.
تندرست: مغز گردو بایستی بی نقص و سوای شکستگی باشد و نباید اثری از کپک یا این که بوی نامطبوع داشته باشد.
تاریخ ایجاد:
اعتقاد از تازگی گردو با نظارت تاریخ ساختوساز یا این که بستهبندی میتواند به شما در تعیین گردوی نو یاری دهد.
رایحه و رایحه:
گردوی جدید بوی مطبوع و طبیعی داراست و نباید بوی کهنگی یا این که کپک بدهد.
منبع خرید:
خرید از مغازههای دارای اعتبار میتواند باور بیشتری از چگونگی جنس به شما بدهد.
بها:
ارزش گردو قادر است بسته به چگونگی، تازگی و نوع گردو متعدد باشد. مقایسه بهاها و گزینش گردویی با درصد مغزدهی بالا می تواند به صرفهجویی در هزینهها یاری دهد.
نکات تکمیلی:
آزمایش مزه:
پیش از خرید مقدار یه خرده از گردوها را بچشید تا از مزه و چگونگی آنان مطمئن گردید.
آزمایش چربی:
با له کردن گردو در میان دو انگشت می توانید معیار چربی آن را آزمایش فرمایید.
گردو با پوست یا این که فارغ از پوست:
چنانچه گردو را با پوست می خرید، به تندرست بودن پوست آن اعتنا فرمائید و در شرایطی که مغز گردو می خرید، به یکپارچه بودن و رنگ آن اعتنا نمایید.
حفظ:
گردو با پوست را در مکان کم آب و خنک و مغز گردو را در فریزر یا این که یخچال فریزر محافظت فرمائید
- ۰ ۰
- ۰ نظر